Integritetspolicy

I vÄr integritetspolicy kan du lÀsa om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rÀttigheter du har betrÀffande personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig
Personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter Àr:

Swapi AB
Org nr: 559051-5002
Box 991
501 10 BorÄs

Vilka och varifrÄn samlar vi in personuppgifter?
NÀr du anvÀnder vÄra tjÀnster eller Àr i kontakt med oss (t.ex. vid ifyllande av formulÀr eller besök pÄ webbsidan) samlar vi in personuppgifter om dig. De uppgifter vi samlar in Àr namn, e-postadress och telefonnummer, samt din frÄga som vi förmedlar, anvÀndningshistorik, IP-adress.

Definitioner
Personuppgifter Ă€r all information som relaterar till en identifierad eller identifierbar fysisk person. SĂ„dan data kan till exempel vara namn, e-postadress och hemadress, IP-adress, information om kompetens eller tidigare erfarenhet. Även om en enda uppgift kanske inte rĂ€cker för att identifiera dig som individ, kan en uppgift utgöra Personuppgifter om den, i kombination med andra uppgifter kan kopplas till dig.

”Behandling” av Personuppgifter betyder i huvudsak en Ă„tgĂ€rd eller kombination av Ă„tgĂ€rder betrĂ€ffande Personuppgifter, sĂ„ som insamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, bearbetning eller Ă€ndring, framtagning, lĂ€sning, anvĂ€ndning, utlĂ€mning genom överföring, spridning eller tillhandahĂ„llande pĂ„ annat sĂ€tt, justering eller sammanförande, begrĂ€nsning, radering eller förstöring.

Vilka Personuppgifter samlas in och varför?
Vi samlar in uppgifter nÀr du till exempel anvÀnder vÄra tjÀnster, deltar i enkÀter eller kontaktar oss i olika typer av frÄgor.

Vi samlar Àven in Personuppgifter som Àr nödvÀndiga för att administrera din relation med oss och för att tillhandahÄlla tjÀnster i enlighet med vad som finns att tillgÄ pÄ vÄr webbplats. Detta inkluderar vanligtvis information som ditt namn, telefonnummer, e-postadress och frÄgan du vill förmedla till padelhallen/padelhallarna.

Uppgifter som hÀmtas in automatiskt nÀr du besöker vÄr webbsida. Vi (och tredje parts tjÀnsteleverantörer som agerar pÄ vÄra vÀgnar) anvÀnder cookies och andra verktyg (som webbanalysverktyg) för att automatiskt samla in information om dig nÀr du anvÀnder vÄr webbplats, med förbehÄll för villkoren i denna Integritetspolicy och tillÀmpliga lagar och förordningar. De typer av uppgifter som samlas in automatiskt kan innehÄlla:

  • Information om vilken typ av webblĂ€sare du anvĂ€nder
  • AnvĂ€ndarbeteende och interaktionsdata för de webbsidor du har tittat pĂ„
  • Din IP-adress
  • SprĂ„ket i din webblĂ€sare
  • Din geografiska plats (begrĂ€nsad till stad och land);
  • Din nĂ€toperatör

För vilket syfte Behandlas Personuppgifter?
De Personuppgifter som vi samlar om dig kommer att anvÀndas för:

  • Att följa lagliga krav eller lagliga auktoritetsförfrĂ„gningar
  • Administrativa och interna affĂ€rsĂ€ndamĂ„l
  • Att förse dig med produkter och tjĂ€nster samt att informera dig om nya produkter, tjĂ€nster och evenemang
  • Att utvĂ€rdera och förbĂ€ttra vĂ„rt erbjudande till, och kommunikation med, kunder
  • Utveckling av vĂ„r verksamhet och vĂ„ra tjĂ€nster
  • Databehandling för reklamĂ€ndamĂ„l
  • Statistik

Behandling av Personuppgifter pÄ grund av rÀttslig förpliktelse
Behandling av Personuppgifter Àr ocksÄ tillÄtet om nationell lagstiftning begÀr, krÀver eller tillÄter detta. Typen och omfattningen av Behandlingen mÄste vara nödvÀndig för den lagligt godkÀnda databehandlingsverksamheten och mÄste följa gÀllande lagbestÀmmelser.

Behandling av Personuppgifter pÄ grund av berÀttigade intressen
Personuppgifter kan ocksÄ behandlas om det Àr nödvÀndigt för ett berÀttigat intresse hos oss. BerÀttigade intressen Àr i allmÀnhet rÀttsliga (t.ex. insamling av utestÄende fordringar) eller kommersiell karaktÀr (t.ex. undvikande av kontraktsbrott). Vi kan till exempel ha ansett att vi har ett berÀttigat intresse för att kunna uppfylla vÄra skyldigheter gentemot dig och att administrera ditt kundkonto.

AnvÀndardata och internet
Om Personuppgifter samlas in, bearbetas och anvÀnds pÄ webbplatser eller i appar mÄste de registrerade informeras om detta i ett integritetsutlÄtande och i förekommande fall informeras om cookies. IntegritetsutlÄtanden och eventuell cookies information mÄste integreras sÄ att de Àr lÀtta att identifiera, direkt tillgÀngliga och konsekvent tillgÀngliga för de registrerade. Om anvÀndningsprofiler (spÄrning) skapas för att utvÀrdera anvÀndningen av webbplatser och appar, mÄste de registrerade alltid informeras i integritetsutlÄtandet. Personlig spÄrning fÄr endast utföras om det Àr tillÄtet enligt nationell lagstiftning eller efter samtycke frÄn den registrerade. Om webbplatser eller appar kan fÄ tillgÄng till Personuppgifter inom ett omrÄde som Àr begrÀnsat till registrerade anvÀndare, mÄste identifieringen och godkÀnnandet av den registrerade erbjuda tillrÀckligt skydd vid Ätkomst.

Hur lÀnge lagras Personuppgifter?
Den information vi samlar om dig kommer att sparas under vÄr affÀrsrelation med kunden. Vi kommer dock att ta bort din personliga information tre (3) Är frÄn nÀr affÀrsrelationen avslutats. Observera att vissa uppgifter mÄste lagras under en lÀngre tid, Àven efter att ett affÀrsförhÄllande har avslutats, nÀr det krÀvs enligt nationell lagstiftning.

Ingen information om dig kommer att sparas lÀngre Àn vad som Àr nödvÀndigt eller pÄ ett sÀtt som strider mot lagen.

Utgivande av personuppgifter
Vi har rÀtt att anlita UnderbitrÀden för att Behandla Personuppgifter pÄ dina vÀgnar. Vi förbinder oss att informera dig om vÄra möjliga planer pÄ att anstÀlla och/eller ersÀtta ett UnderbitrÀde, vilket ger dig möjlighet att göra invÀndningar mot sÄdana Àndringar.

Om vi anlitar UnderbitrÀden för att Behandla Personuppgifter pÄ dina vÀgnar, Àr vi fullt ansvariga gentemot dig för sÄdana UnderbitrÀden.
Företag som Behandlar Personuppgifter pÄ vÄra vÀgnar kommer alltid att ingÄ ett personuppgiftsbitrÀdesavtal med oss för att sÀkerstÀlla att en hög skyddsnivÄ för dina Personuppgifter upprÀtthÄlls av vÄra partners. NÀr det gÀller icke-EU/EES-partners, tas sÀrskilda skyddsÄtgÀrder, exempelvis tecknandet av avtal som innehÄller standardiserade klausuler för dataöverföring som antagits av EU-kommissionen.

Dina Personuppgifter kan ocksÄ lÀmnas ut till tredje part nÀr (i) det krÀvs enligt lag, andra lagstadgade eller statliga beslut, eller (ii) information lÀmnas till försÀkringsbolag, banker eller förmÄnspartners enligt ovan.
Vi kan ocksÄ avslöja Personuppgifter till tredje part, till exempel polisen, skattemyndigheten eller nÄgon annan myndighet, vid en brottsutredning eller om vi annars Àr skyldiga att lÀmna sÄdan information utifrÄn lag eller myndighetsbeslut.
Vi kommer inte att avslöja dina Personuppgifter i nÄgon annan mÄn Àn vad som beskrivs.

Dina rÀttigheter i enlighet med gÀllande dataskyddslagar
Du har rÀtt att, i enlighet med gÀllande dataskyddslagar, begÀra tillgÄng till de Personuppgifter som Behandlas om dig nÀr som helst. Du har ocksÄ rÀtt att fÄ felaktiga Personuppgifter om dig korrigerade, begÀra att vi raderar dina Personuppgifter, begrÀnsa vÄr Behandling av dina Personuppgifter, utöva din rÀtt till dataportabilitet och motsÀtta dig Behandlingen av dina Personuppgifter.
NÀr Behandlingen baseras pÄ samtycke har du rÀtt att Äterkalla ditt samtycke till den Behandlingen nÀr som helst. Du har ocksÄ rÀtt att nÀr som helst lÀmna in klagomÄl hos en tillsynsmyndighet om du tror att dina Personuppgifter Behandlas i strid med tillÀmplig lagstiftning om dataskydd.

Cookies
Vi anvĂ€nder cookies pĂ„ denna webbplats.En cookie Ă€r en liten del data som skickas frĂ„n en webbsida och som lagras i en anvĂ€ndares webblĂ€sare, mobiltelefon, surfplatta eller annan enhet medan anvĂ€ndaren surfar pĂ„ webbsidan. En cookie kan hjĂ€lpa webbsidans leverantör att kĂ€nna igen din enhet nĂ€sta gĂ„ng du besöker webbsidan, ge dig tillgĂ„ng till vissa funktioner pĂ„ webbsidan och/eller registrera dina surfmönster. Det finns annan teknik som pixel-taggar, webbuggar, webblagring och andra liknande filer och teknologi som kan ha samma funktioner som cookies. Vi anvĂ€nder termen ”cookies” för cookies och all sĂ„dan liknande teknologi.

© 2022 Aventyrsbad.se Àr en del av Swapi.se.
Alla rÀttigheter förbehÄllna | Integritetspolicy